Logg på
Hjem
Taksikring
Bygningsvarer
Garasjeporter
Om oss
Kontakt oss
  
LOBAS Garasjeporter

LOBAS garasjeporter er en komplett serie portløsninger der kvalitet og sikkerhet står i høysetet. Kjøper du en av våre porter kan du forvente en solid og driftssikker port som med enkelt vedlikehold vil vise seg svært holdbar. Brukervennligheten skal ikke gå på bekostning av portens utseende; vi leverer ulike modeller, farger og med mange muligheter når det gjelder vindusruter i porten - slik får du en port som passer helt til din garasje!

I over 50 år har LOBAS laget garasjeportbeslag. Gjennom kontinuerlig utvikling og kvalitetsfokus leverer vi i dag høykvalitetsbeslag produsert ved vår fabrikk på Osterøy. Sammen med våre fullisolerte stålporter og portåpnere utgjør de en trygg, problemfri og langvarig portløsning. I vårt sortement inngår også dører i stål i samme utførelse som våre porter slik at din garasje gir et ryddig, gjennomført og elegant inntrykk. Vi leverer også beslag til leddporter i tre og til vippeporter.

Alle våre leveranser oppfyller de strenge kravene som stilles i Den Europeiske standarden for garasjeporter, herunder krav til klemsikring, isoleringsevne og vind- og vannbestandighet. Slik kan du være sikker på at velger du en LOBAS-port så velger du en kvalitetsport du vil ha glede av i lang tid!

Brosjyrer