Skip to main content

Møt oss på Bygg Reis Deg

Publisert dato: 19.9.2023

LOBAS

LOBAS SOLAR

LOBAS PORTEN

Bygg Reis Deg messe

 

LOBAS® stiller sterkt på årets store byggmesse Bygg Reis Deg som arrangeres 18.-21.oktober på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Vi har denne gangen to stander, på C02-32 finner du LOBAS® PORTEN som viser frem garasjeportløsninger og på C03-27 står LOBAS® og LOBAS® SOLAR hvor du kan se på våre kvalitetsprodukter innen taksikring og solcelleinnfeste. Gjennom hele messen vil våre salgsledere være til stede og kunne gi deg en oppdatering på våre løsninger og produkter.


I produktgruppen LOBAS® SOLAR vil vi vise frem våre innfesteløsninger tilpasset både norsk byggestandard og ikke minst de røffe klimatiske forholdene vi har her nord. Siden forrige Bygg Reis Deg har vi utviklet fremtidsrettede løsninger for skråtak i tillegg til flate tak, og vi gleder oss til å vise et utvalg av produkter tilpasset ulike taktyper! Dimensjoneringen av anleggene foretar vi i LOBAS® CONFIG, vår egen konfigurator utviklet i sammen med SINTEF, slik at du er sikker på at utstyret er tilpasset de lokale forholdene. Vi har også jobbet med en løsning for fasademonterte anlegg, og på messen får du se prototypen vår på dette! Med mye lav sol gjennom året er fasademonterte paneler et ypperlig supplement til takmonterte, og vi forventer stor interesse for denne løsningen.

 

Ønsker du å booke møte med en av oss fra LOBAS® SOLAR under Bygg Reis Deg? Send forespørsel

 


Bygg Reis Deg 2021
Innenfor taksikring presenterer vi blant annet vår fallsikring på skråtak, montert på takstigen vår. Dette er et produkt vi tror vil bli stadig mer benyttet i fremtiden ettersom sikkerhetskravene ved ferdsel på taket vil øke. Ut over dette viser vi også frem vårt helt nye konsept for snøsikring på tak med solceller på, et marked i kraftig vekst de siste årene! Vår løsning bygger videre på vårt populære gittergelender, stikk innom oss på stand for å se hva vi kommer med! 

 

Ønsker du å booke møte med en av oss fra LOBAS® under Bygg Reis Deg? Send forespørsel

 LOBAS® PORTEN stiller ut på egen stand, hvor du får se en fullrigget garasjeport. Porten oppfyller alle dagens standarder og krav, er stillegående og økonomisk i drift. LOBAS® er eneste produsent av portbeslag i Norge, og beslagene er egentutviklet og tilpasset norske krav og forhold. Du får se innovative løsninger integrert i LOBAS® PORTEN på en meget delikat måte. Portåpneren fra LiftMaster er levert av verdensledende produsent av åpnere, og er ekstremt pålitelig og veldig enkel å programmere og betjene. Kom innom og vi skreddersyr port til deg.

 

Ønsker du å booke møte med en av oss fra LOBAS® PORTEN under Bygg Reis Deg? Send forespørsel

 

 

 

Vi ser frem til noen spennende dager på messe og håper vi ser deg både på standene og presentasjonene våre. 

 

 

 

 

PRESENTASJONER VERDT Å FÅ MED SEG

 

Møt oss på Bygg Reis Deg
Fredag kl. 10:00 – 10:35
LOBAS® SOLAR
v/ Mons Ivar Mjelde (Salgsleder Solar)

Fredag kl. 10:35 – 10:55
LOBAS® FALLSIKRING & TAKSIKRING

v/ Kristian Loeshagen (Salgsleder Tak)

Lørdag kl. 11:00 – 11:25
LOBAS® PORTEN
v/ Espen Gjerstad (Salgsleder Garasjeport)

 

 

LAST NED DIN GRATISBILLETT HER: