Skip to main content

Nye og oppgraderte solarkonsoller

Publisert dato: 13.9.2023

LOBAS SOLAR

oppgraderte

solarkonsoller

LOBAS® SOLAR har gjennom våren og sommeren jobbet med å få frem nye og forbedrede produkter til skråtak, og er nå klare for å vise «neste generasjon» av våre konsoller! Forbedringene er av ulikt slag, men en fellesnevner er enklere og bedre montasje.

 

Til steintak kommer nå Solarkonsoll SOK S-715 og S-720 for henholdsvis stålprofil og alu-profil. Disse kommer med færre løse deler og mer ferdig montert som gir enklere lagerhold hos grossist og raskere montasje ute på taket. 

 

Til plate- og shingeltak lanserer vi nå Solarkonsoll SOK TP-625, som har justeringsmulighet i høyden for å kunne ta opp ujevnheter i taket på en god måte.

 

Husk at LOBAS® SOLAR bare selger sine produkter gjennom vårt forhandlernett. Vi har avtaler med mange av landets største aktører på innfestemateriell, så er du privatperson eller bedriftsleder er sjansen stor for at solcelleleverandøren din kan tilby kvalitetsproduktene fra LOBAS® SOLAR til ditt tak. Med 20 års funksjonsgaranti og utvikling i samarbeid med SINTEF kan du være trygg på at utstyret fra oss holder! 

 

Bla i vår katalog for skrå tak her og se våre nye konsoller:

LOBAS SOLAR - Produktkatalog for Skråtak